Yoga tussen de ezels

Tijdens ‘yoga tussen de ezels’ krijg je een unieke kans om onze kudde krachtige dieren op een bijzondere manier te ontmoeten. Ezels beschikken over heel wat eigenschappen die het yogagebeuren alleen maar kunnen versterken. Ezels zijn gebalanceerd, eerlijk, sociaal, maar vooral, ze zijn stevig geaard.

Schrijf je in en ervaar wat yoga in de natuur met jouw lichaam en geest doet. Ontdek hoe de aanwezigheid van de ezels deze ervaring kan versterken.

Deze lessen wordt gegeven door yogadocent Jasmijn Desaever en is er voor iedereen (zowel beginners als gevorderden) die yoga op een andere manier wil leren kennen én nieuwsgierig is naar een kennismaking met onze langoren.

Voor en na de sessie is er de mogelijkheid tot een knuffelmoment met de ezels. Wie dat graag wil kan de sessie afsluiten met een gezellig tasje thee rond het kampvuur.

Het contact met de dieren wordt doorheen de sessies opgebouwd zodat dit zowel voor de
dieren als voor de deelnemers comfortabel en veilig aanvoelt.

Dit jaar kiezen we ervoor om met losse lessen te werken.

Voor wie? Volwassenen (zowel beginners als gevorderden)
Wanneer? Start telkens om 19u30 en eindigt wanneer je het knusse kampvuur achter je laat. Je kiest zelf welke sessies je aansluit. Inschrijven kan flexibel per beurt. Wel graag op voorhand inschrijven.
Woensdag 25 mei 2022
Woensdag 8 juni 2022
Vrijdag 24 juni 2022
Vrijdag 1 juli 2022
Dinsdag 5 juli 2022
Maandag 11 juli 2022

Kostprijs?
€15 voor een losse beurt
€40 voor beurtenkaart van 3 sessies
€55 voor beurtenkaart van 5 sessies

Inschrijven? Klik hier!