Steun ons

Als vzw kunnen we elke financiële steun gebruiken om de dagelijkse werking verder kwalitatief uit te bouwen. Wij hebben een wishlist, een lijst met dromen die wij nog willen realiseren, maar waarvoor de middelen ons ontbreken.

Heb je interesse om onze werking te ondersteunen? Goed nieuws, want dit kan!

Doe een gift!

Wil je graag aan een goed doel doneren, dan is Het Hoefspoor een goede keuze. De zorg voor de dieren vraagt financieel een extratje. Ook willen we onze activiteiten toegankelijk maken voor iedereen en dus ook financieel haalbaar houden voor iedereen. 

Het is momenteel jammer genoeg nog niet mogelijk om belastingsvrij te schenken aan onze vzw.

Dankzij enkele giften konden we in afwachting van de restauratie van de woonwagen reeds een stretchtent aankopen waardoor we in de zomer kunnen genieten van schaduw, maar in de winter ook kunnen schuilen voor de regen. Momenteel sparen we om onze authentieke woonwagen te kunnen verbouwen. Het is een broodnodige zaak, er is heel wat werk aan de winkel en daar komt wel een serieuze financiële kost bij kijken. Helpen jullie mee sparen want elke gift maakt dus écht een verschil!

Wenskaarten

vzw Het Hoefspoor verkoopt het volledige jaar door wenskaarten die werden ontworpen door lokaal talent: Trompet.

Kostprijs: €10 per pakket (+ €2 verzending)

Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/iMiUhvUq2dWfCRbz5

Betalen kan via overschrijving op BE53 7360 6607 5353

Koop een bloemetje!

In het bloemenseizoen maken we ten voordele van de vzw boeketjes tulpen en veldboeketten op aanvraag. We planten en zaaien de bloemen met de EzelBrigade of de vrijwilligers en brengen ze groot te prachtige bloemen.

Troopervereniging

Daarnaast zijn we ook een trooper-vereniging! Doe je online-aankopen bij Coolblue, Collect and go, Bol.com, Torfs, Dreamland enzovoort? Doe dit dan via onze trooperpagina. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze vereniging. Iedereen blij! 

Onze trooperpagina: https://www.trooper.be/hethoefspoor