Team Het Hoefspoor

Het Hoefspoor bestaat uit een team dat zich elke dag inzet voor het slagen van onze missie waarbij aandacht voor mens, dier en natuur centraal staan. Onze kudde ezels vormt het vertrekpunt van onze werking.

De inhoudelijke begeleidingen en sessies worden begeleid door Marieke, de bezielster van de vzw. Marieke is 33 jaar (1989), mama van Wolf en Stella en omschrijft zichzelf als een actieve, creatieve duizendpoot die haar ‘ei’  volledig kwijt kan in de vzw. Marieke is klinisch orthopedagoge en gespecialiseerd in begeleidend werken met assistentie van dieren. Naast het opnemen van de individuele begeleidingen kan ze haar batterijen opladen door activiteiten in de natuur en de buitenlucht te organiseren en hierin andere gelijkgestemden mee te nemen. Marieke kan vooral gelukkig worden als ze andere mensen hierdoor kan laten groeien.

Ruben is de sterke en onmisbare wederhelft van Marieke en is in het team de onmisbare man die achter de schermen heel wat werk verzet.

Daarnaast maken ook Joke en Lore deel uit van onze vzw en zorgt hun pedagogische achtergrond voor de nodige inhoudelijke ondersteuning bij het uitbouwen van de vzw.

Zonder een groep sterke vrijwilligers kan een vzw niet draaien. We zijn dankbaar voor de hulp die we krijgen van Esther, Liese, Thomas, Jasmijn, Fleur, An en Roger. Stuk voor stuk waardevolle vrijwilligers die de ezels met veel liefde en zorg wat extra aandacht komen geven.