Belevingsnamiddagen: PRIKKEL-G-EZEL-LIG

We hebben allemaal onze eigen, persoonlijke emmer, die volloopt met prikkels. Bij sommigen loopt deze emmer sneller vol dan bij anderen en het kan een ware zoektocht zijn om hier op een goede manier mee om te gaan.

Onze kudde van 6 ezels kunnen hier misschien wel mee helpen….

Ezels hebben uitzonderlijk scherpe zintuigen en zijn dus meesters in het verwerken van prikkels. Maar toch kan dit soms ook voor een aantal uitdagingen zorgen. In het Hoefspoor vinden we het belangrijk om de sterktes van iedereen, zowel mens als dier in de verf te zetten. Ezels zijn ongelofelijk slimme dieren en bezitten heel wat sterke eigenschappen waar wij als mensen alleen maar kunnen van leren.

Zijn jullie ook benieuwd hoe ezels prikkels verwerken, hoe dit hen sterker maakt en hoe ze met de bijhorende uitdagingen omgaan? Onze langoren vormen de ideale partners om dit samen met jullie uit te zoeken. Wie weet kunnen we wel iets van hen leren?

Tijdens de belevingsdagen nemen we je kind mee in de wereld van de prikkelverwerking en datgene wat hem of haar gevoeliger en daarom soms ook ‘anders’ maakt. De kinderen worden meegenomen om via de ogen van de ezels naar zichzelf te kijken. ‘Anders zijn’ biedt namelijk ook heel wat mogelijkheden.

In een kleine groep zorgen we voor een veilige en rustige plek waarbij er tijd en ruimte is om zichzelf te zijn in de onveroordelende aanwezigheid van onze 6 ezels.

Bij hevig regenweer gaan de namiddagen niet door aangezien de ezels dan een droog plekje opzoeken in hun stal.

Wanneer? Planning 2021 is op komst!
Kostprijs? €85 voor de drie namiddagen (tussendoortjes inbegrepen).
Groepsgrootte? Maximum 5 kinderen
Interesse?
 Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar hethoefspoor@gmail.com