Individuele begeleiding

Het Hoefspoor streeft ernaar dat iedere persoon en elk dier op zijn eigen unieke manier zichzelf kan zijn, eigen keuzes kan maken en zo zichzelf kan ontplooien. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daar zetten we in de individuele begeleiding op in.

De individuele begeleiding kadert binnen een langdurig ondersteuningstraject waarbij we de tijd nemen om via de ezels onszelf beter te leren kennen. Er wordt steeds op een doelgerichte manier gewerkt om zo het psychisch, lichamelijk, emotioneel of sociaal welbevinden van de kinderen, jongeren of volwassenen te verbeteren.

Om vanuit Het Hoefspoor ondersteund te worden, is het vooral belangrijk dat kinderen, jongeren en volwassenen zelf de keuze maken om begeleid te worden. Welk ticket, label of beperking iemand heeft, speelt binnen deze setting geen doorslaggevende rol.

Ook al is er sprake van individuele begeleiding vinden we het belangrijk om niet op een eiland te werken. Het dichte netwerk proberen we zo goed mogelijk te betrekken en wanneer andere diensten of hulpverleners betrokken zijn, is er steeds de mogelijkheid tot afstemming of overleg.

Wanneer? Individuele begeleidingen gaan door op woensdagnamiddag of vrijdag na 16u. Kostprijs? Een sessie duurt anderhalf uur en kost €60.
Interesse? 
Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door een mailtje te sturen naar hethoefspoor@gmail.com