Loopbaanbegeleiding

Je voelt geen match (meer) tussen je werk en wie je eigenlijk bent.
Het werken vraag je zoveel energie, véél meer dan je terugkrijgt waardoor je uitgeput raakt.
Je zoekt naar werk waar je het verschil kan maken en je talenten meer kan inzetten. 
Je zoekt naar meer balans tussen werk en privé.
Je wordt overspoeld door de vele prikkels, sociale contacten, onduidelijke verwachtingen in je werkomgeving.

Herken je jezelf hierin?

Zelf je eigen doordachte, doorvoelde en doorleefde keuzes maken? Daar draait het in loopbaanbegeleiding bij ons om!

Ik hou ervan om andere mensen op weg te helpen om op hun eigen unieke manier zichzelf te kunnen zijn en zichzelf te kunnen ontplooien. Zowel in het dagelijkse leven, als ook op hun werk. Vooral de combinatie van beide zorgt vaak voor uitdagingen. Er werd alvast een vanzelfsprekende term voor het fenomeen gevonden: ‘work-life-balance’, hoewel het omzetten naar de praktijk vaak minder vanzelfsprekend is.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je jezelf goed kent en je jezelf durft en kan zijn, je verder kan groeien als persoon op een doordachte, doorleefde en doorvoelde manier. Dit kon ik (en kan ik nog steeds) doorheen mijn jaren werken in de zorg en hulpverlening als begeleider, teamcoach en zelfstandige aan de lijve ondervinden.

Ik help je vanuit mijn eigenheid en ‘ware aard’ graag in je zoektocht naar meer voldoening én zicht krijgen op je kwaliteiten. We gaan op zoek naar wat werkt en hoe jouw huidige werkomgeving aangepast kan worden, of hoe je ideale werkomgeving er zou moeten uitzien. We werken toe naar inzicht in wie jij als persoon bent en wat jij nodig hebt om te groeien en je verder te ontwikkelen. Dit doen we concreet én op een manier die voor jou werkt. We gaan op zoek naar jouw ware aard.

Mijn begeleidingsstijl is naturel, authentiek en met de voeten op de grond. Ik hou van een persoonlijke aanpak en werk graag buiten in onze inspirerende Passendaalse natuur met onze kudde ezels op de achtergrond of in onze gezellige woonwagen naast de kachel in het bijzijn van ons hond Staf.

Voor wie? Voor iedereen met een loopbaanvraag. 
Door wie? Marieke helpt je op weg in je persoonlijke groeiverhaal. Marieke is klinisch orthopedagoge en loopbaancoach en aangesloten bij loopbaancentrum Wisl.
Kostprijs? Dit kan via loopbaancheques van de VDAB. Heb je geen recht op loopbaancheques dan kost een sessie van een uur €50 en een sessie van anderhalfuur €75.

Afspraak inplannen? Maak hier een afspraak online.