Groeidagen

In een kleine en veilige groep van maximum 6 deelnemers gaan we samen op weg. Wie aansluit bij de groeidagen heeft één gemeenschappelijk doel: zoeken naar wie jij als persoon bent.

We focussen ons op emoties, onze eigen ik en verkennen hoe we kunnen groeien in onze eigen kracht. We zoeken samen naar een eigen taal om ons uit te drukken, steeds met respect voor onszelf en de ander. Je hoeft dus helemaal geen prater te zijn om je bij ons goed te voelen.

We vertrekken steeds vanuit vertrouwen en veiligheid en houden rekening met het tempo en de eigenheid van elk individu. De groeidagen zijn een combinatie van ontspanning en werken aan zelfontplooiing op heel wat verschillende speelse, leuke, natuurlijke en creatieve manieren. Onze kudde ezels, maar ook onze hond Staf steunen de jongeren in dit proces door ongedwongen en niet veroordelend aan hun zij te staan.

Voor wie? Voor jongens en meisjes geboren in 2011 – 2010 en 2009 die zelf graag hun ‘binnenkant’ beter willen leren kennen.
Wanneer? Reeks van 3 dagen: 18 – 19 en 20 juli 2022. Telkens van 9u tot 16u. Op de laatste dag is er een afsluitend terugkoppelmoment van 15u tot 16u voor de ouder(s) of vertrouwenspersoon.
Meebrengen? Eigen picknick en hervulbare drinkfles. Tussendoortjes worden voorzien.
Groepsgrootte: We kiezen bewust voor een kleine, veilige groep van maximum 6  deelnemers.

Kostprijs: €180
Inschrijven? Inschrijven voor het aanbod van 2022 kan via onze inschrijvingspagina.