Groeidagen

In een kleine en veilige groep van maximum 6 deelnemers gaan we samen op weg met de kudde ezels, hulphond Staf, de groep en onszelf.

We focussen ons op emoties, onze eigen ik en verkennen hoe we kunnen groeien in onze eigen kracht met de steun van onze dieren. We zoeken samen naar een eigen taal om ons uit te drukken, steeds met respect voor onszelf en de ander. Je hoeft dus helemaal geen prater te zijn om je bij ons goed te voelen. Daarnaast gaan we ook met de dieren aan de slag en leven we ons creatief uit.

We vertrekken steeds vanuit vertrouwen en veiligheid en houden rekening met het tempo en de eigenheid van elk individu. De groeidagen zijn een combinatie van ontspanning en werken aan zelfontplooiing op heel wat verschillende speelse, leuke, natuurlijke en creatieve manieren. Onze kudde ezels, maar ook onze hulphonden Staf en Ute steunen de jongeren in dit proces door ongedwongen en niet veroordelend aan hun zijde te staan.
 

Voor wie? 
Voor jongens en meisjes tussen 11 en 14 jaar die zelf graag hun ‘binnenkant’ beter willen leren kennen.

Wanneer? 
Reeks van 3 dagen: 17 – 18 – 19 juli 2022. Telkens van 9u tot 16u.
Op de laatste dag is er een (verplicht) afsluitend terugkoppelmoment van 15u tot 16u voor de ouder(s) of vertrouwenspersoon.

Meebrengen? 
Eigen picknick en hervulbare drinkfles. Tussendoortjes worden voorzien.

Groepsgrootte?
We kiezen bewust voor een kleine, veilige groep van maximum 6 deelnemers.

Begeleiders: Klinisch orthopedagogen Marieke en Lore 

Kostprijs: €26
Dit is de prijs als je recht hebt op terugbetaling vanuit het RIZIV.
www.elpen.be

Voorwaarde?
Deelnemen aan de groeidagen is enkel mogelijk na doorverwijzing van het brede netwerk (huisarts, CLB, huis van het kind …), een intake-gesprek en afsluitend evaluatiegesprek. Wil je graag meer informatie om uit te maken als dit iets voor jouw kind kan zijn? Geef ons gerust een seintje en dan bekijken we graag jullie vraag samen.

Annulatie met terugbetaling is mogelijk tot 31 mei 2023. Bij het annuleren van een inschrijving op een later tijdstip wordt het volledige bedrag aangerekend, tenzij iemand op de reservelijst aangesproken kan worden of je zelf voor vervanging voor het plekje kan zorgen.

Inschrijven? Inschrijven voor het aanbod van 2023 kan via onze inschrijvingspagina